74627317
ANSIGTSBEHANDLINGER

Classic Face Care Kr. 525,-
Délicate Face Care Kr. 575,-
Luksus Face Care Kr. 695,-
Skin Losophy Sensitiv Kr. 545,-
LING GOLD Signature Face Care Kr. 895,-
Anti Stress Treatment Kr. 425,-
Teenage Face Care u/18 år Kr. 480,-
Tilkøb til din ansigtsbehandling:  
Øjenmaske Kr. 100,-
Specialmaske Kr. 135,-
Rygbehandling:  
Dybderensning af ryg, peeling, maske og fjernelse af hudorme samt afsluttende cremer Kr. 325,-
 
Alle ansigtsbehandlinger hos Karger Beauty tilrettelægges individuelt efter dine behov og derfor kan en behandling og dens indhold variere fra gang til gang.
 
Beskrivelse af det grundlæggende i de enkelte behandlinger:

Classic Face Care:
Denne ansigtsbehandling er til dig som vil gave en behandling med fokus på effektiv og grundig pleje samt dybderens af huden. Behandlingen består af afrens, peeling (evt. frugtsyre), dybderens, maske samt afsluttende cremepleje.

Délicate Face Care:
Denne ansigtsbehandling er til dig som har brug for en effektiv behandling, men samtidigt ønsker lidt forkælelse i en travl hverdag. Behandling består af afrens, peeling (evt. frugtsyre), dybderens, massage, maske samt afsluttende cremepleje.

Luksus Face Care:

En 90 minutters ansigtsbehandling der tilrettelægges efter din huds behov med fokus på massage og specialpleje. Behandlingen består af afrens, peeling (evt. frugtsyre), massage af nakke, skuldre, decolté, ansigt samt hovedbund, maske (evt. specialmaske), øjenmaske samt afsluttende cremepleje.

Anti Stress Treatment:

En behandling som får dig helt ned i gear. Blid rygmassage efterfulgt af velværebehandling af ansigtet, hvor afrensning, massage og superpleje er i fokus.

Teenage Face Care u/18 år:

Teenage Face Care passer til teenageren med urenheder, hudorme og akne. Grundig afrensning, peeling, dybderens, maske og tilpassede cremer.

Tilkøb til din ansigtsbehandling:

Øjenmaske:

Opstrammende og fugtgivende øjenmaske som øjeblikkeligt efterlader huden synligt forbedret.

Specialmaske:

Opstrammende maske: til dig som ønsker en opstramning og udfyldning af huden. Masken nærer huden intenst med vigtige næringsstoffer samt vitaminer og efterlader huden med fantastisk glød.

Beroligende maske: til dig med en sart og/eller tør hud som har brug for øjeblikkeligt lindring, reducering af rødme i huden samt øget fugtniveau.